Katalogpost

165360
Vindens namn D. 1
Omslagsbild
Av: Rothfuss, Patrick
Språk: Svenska
Hylla: Hce
Medietyp: Bok
Anmärkning:
Fortsättes av: En vis mans fruktan
Serietitel: Berättelsen om kungadråparen
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Första volymen av första delen i trilogin Berättelsen om kungadråparen. Kvothe var en gång världens mäktigaste trollkarl, men lever under falsk identitet som värdshusvärd. Nu verkar det som om det som hänt honom tidigare i livet hinner ifatt honom.

Här finns titeln:

Loading...
När Ben kommer till teatersällskapet så märker Kvote direkt att det är något speciellt med honom. Ben lär och tränar honom. Han är en arkanist och vill det samma för Kvote, han har det i sig. Det Ben alltid upprepar är att han måste ta sig till universitet. Så det blir Kvotes mål. Kvote var inte gammal när han hittar sina föräldrar och teatersällskapet döda i skogen. De har blivit mördade av de mystiska varelserna Chandrierna. Hans enda mål är att komma till universitet så att han kan hämnas på Chandrierna. Han blir hemlös och bor på Tarbeans gator. Tillslut är det dags att ta sig till universitetet. Men kommer han bli antagen? Kommer han har råd? Kommer han klara sig dit? Jag har läst en bok som heter Vindens namn som bok ett. Boken är skriven av Patrick Rothfuss, de har 50 kapitel och 390 sidor. Jag ger boken 4 av 5 stjärnor för att den var bra, sorglig och spännande.
2016-08-30
mr agnes
Folkbiblioteken i Lund

Andra titlar av samma författare

139953
Av: Rothfuss, Patrick
165361
Av: Rothfuss, Patrick
165362
Av: Rothfuss, Patrick

Liknande titlar

139953
Av: Rothfuss, Patrick
165361
Av: Rothfuss, Patrick
165362
Av: Rothfuss, Patrick
Mina sidor

Språk Språk

Loading...

Läs mer

Alex författarlexikon

Loading...
Strängnäs bibliotek

Strängnäs bibliotek


Biblioteket i Mariefred, rådhuset

Mariefreds bibliotek


Åkers bibliotek och medborgarkontor

Åkers bibliotek


Stallarholmens bibliotek och medborgarkontor

Stallarholmens bibliotek